MelvinBakker.nl

Walk for dance van start gegaan! Marcel Koot brengt streetdance terug!

Marcel Koot uit Nunspeet gaat proberen om ongetraind in 7 dagen (vertrek was op 1 mei 2013 en aankomst op 8 mei 2013) om het IJsselmeer heen te lopen. Dit is een tocht van 450 km, wat betekent dat hij 70 km per dag zal moeten lopen. Hij hoopt onderweg gebruik te kunnen maken van slaapplaatsen en op weg te gaan zonder bepakking.

Natuurlijk doet hij dit niet omdat hij daar zo ontzettend veel zin in heeft. Hij hoopt hier veel geld mee op te halen, door zich voor deze prestatie te laten sponsoren door Nunspeetse bedrijven en particulieren. Met het geld dat hij hiermee bij elkaar brengt wil hij Landstede Welzijn de mogelijkheid bieden om voor een bepaalde tijd weer streetdance te kunnen geven. Vandaar de titel van de actie ‘Walk for dance’.

Zijn motivatie: De kinderen op streetdance beginnen er ook gewoon aan en aan het eind van het seizoen zetten ze een geweldige prestatie neer tijdens de voorstelling. Dan doe ik dat ook. Ik begin gewoon en ga net als hen een prestatie neerzetten.

De route:

Marcel gaat beginnen in Lelystad, en vervolgens vanaf Lelystad linksom rond het IJsselmeer.

Financiën:

Het geld dat gesponsord wordt kan gestort worden op rekeningnummer 7617411 t.n.v. Landstede Welzijn o.v.v. Walk for Dance / naam sponsor.

Voor meer informatie en foto’s kunt u kijken op de website: www.walkfordance.nl

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet!

info@melvinbakker.nl

0341-770181

Advertentie´s

Hier adverteren? info@melvinbakker.nl
WhatsApp chat