Wegens groot succes, extra voorstelling ‘Sinterklaas en de speurtocht naar de drie gouden ballen’

Sinterklaas zal zoals ieder jaar zijn verjaardag weer vieren in de Rabozaal van Veluvine en daarvoor nodigt hij vooral heeeel veeeel kinderen uit!

Op oude schilderijen is Sinterklaas vaak afgebeeld met zijn grote boek en 3 gouden bollen, maar wat zijn dat voor bollen, wat betekenen ze dan en waar zijn die dan gebleven? Er komen een paar speurneuzen aan te pas om erachter te komen hoe je die bollen van goud kunt vinden. Maar of dat nou de eerlijkste goudzoekers zijn?

Eduardo, de liedjespiet van Sinterklaas en vele andere Pieten weten misschien een manier om de 3 gouden bollen te vinden, misschien door te zoeken in liedjes en met hulp van de kinderen? Het belooft een gezellig, spannend en vrolijk Sinterklaasfeest te worden waarin uit volle borst wordt meegezongen in de speurtocht naar de 3 gouden bollen van Sinterklaas.

De voorstelling van 15.00 uur op 25 november is uitverkocht. Er zijn nog kaarten voor de voorstelling van 13.00 uur te verkrijgen aan de theaterkassa van Veluvine of via www.veluvinenunspeet.nl. De theaterkassa is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17.00 uur en 1 uur voorafgaand aan de voorstelling.

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door de Ondernemersvereniging Nunspeet

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-