Wegwerkzaamheden rotonde Elburgerweg – Bovenweg Nunspeet

De gemeente Nunspeet is bezig met de aanleg van de Oostelijke Rondweg. In de komende maanden wordt de rotonde in de Elburgerweg aangelegd waar de nieuwe rondweg op aansluit.

Tijdens de aanleg van de rotonde zijn er ook werkzaamheden aan de Bovenweg.  De werkzaamheden vinden plaats tussen 26 juni en 4 september

De Elburgerweg blijft open voor verkeer en het verkeer kan via een zogenaamde bypass langs het werkvak rijden. De Bovenweg (tussen de Elburgerweg en de Oosteinderweg) is afgesloten voor doorgaand verkeer. Alle bewoners en ondernemers aan de Bovenweg blijven bereikbaar.

Tussen 26 juni en 4 september zijn er dus werkzaamheden. Er is gekozen voor deze periode omdat er juist in de schoolvakantieperiode minder fietsers aanwezig zijn op de Elburgerweg. De campings in deze periode moeten goed bereikbaar zijn, daarom zijn er omleidingen ingesteld. 

Molen de Duif en de campings aan de Bovenweg, Kolmansweg en Molenweg zijn bereikbaar via de rotonde Elburgerweg-Molenweg. De camping aan de Klaterweg is bereikbaar Elburgerweg-Glindeweg.

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-