WOC de Veluwse Heuvel officieel geopend

Onder zeer grote belangstelling werd donderdagmiddag 7 maart het Wijk Ontmoetings Centrum de Veluwse Heuvel geopend.

Een prachtig centrum waar de bouwers, de bestuurders, de gemeente en de bewoners erg blij mee zijn. Toon Hogendoorn sprak namens Omnia Wonen de belangstellenden toe en ging in op de totstandkoming van dit prachtige centrum. Meerdere betrokkenen werden door Hogendoorn in de gelegenheid gesteld hun verhaal te doen, eigenlijk allemaal met dezelfde positieve boodschap; het WOC moet groeien tot een gemeenschapsruimte waar bewoners en buurt inhoud aan kunnen geven.

Als officiële handeling werd door wethouder Gert van den Berg, directeur Omnia, Monique Govers en Margreet Kasper van Zorg en Welzijn Noord-Veluwe de WOC vlag gehesen en later werd ook de wensboom onthuld. Aan deze boom kan ieder die dat wil een wens hangen, hetgeen er toe kan leiden dat contacten worden gelegd om samen activiteiten te ontplooien. De Lions club bood in het kader van ,Nunspeet verbindt’, een cheque aan van € 2400,- waarvoor twee laptops aangeschaft kunnen worden.

Het WOC de Veluwse Heuvel zal éen van de laatste projecten zijn op deze schaal. Dit gaf Monique Govers van Omnia Wonen aan. Door verandering in wet- en regelgeving zal een dergelijk mooi project niet meer gebouwd kunnen worden. Nunspeet mag dus trots zijn op de totstandkoming van dit prachtige ontmoetingscentrum.

In opdracht voor RTVNunspeet

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-