Zaterdag 12 maart: Provinciale ‘brandweer-vaardigheidstoets’ in Nunspeet

Twintig Gelderse brandweerkorpsen strijden op zaterdag 12 maart a.s. in Nunspeet om de mees-te punten. Het Nunspeetse korps organiseert die dag de ‘Provinciale Vaardigheidstoets 2016’. Tijdens de toets worden kennis, kunde en kwaliteit van de deelnemende ploegen door een jury beoordeeld. Hierbij zijn het professioneel werken onder stress en tijdsdruk belangrijke factoren. Deze vaardigheidstoetsen bevorderen niet alleen het vakbekwaam worden, maar ook het vakbe-kwaam blijven.

De deelnemende korpsen zijn Harderwijk, Nijkerk, Zevenaar, Elburg, Putten, Ermelo, Ochten, Velp, Barneveld, Nederhemert, Scherpenzeel, Dronten, Zwartebroek, Lichtenvoorde, Buren, Hoe-velaken, Wezep, Geldermalsen, Lelystad en Neerijen West.

Aan het eind van de dag zal burgemeester Van Hemmen in de Nunspeetse brandweerkazerne de winnaar bekendmaken en de prijzen uitreiken.

Voor het publiek zijn de verrichtingen van de brandweerkorpsen goed te volgen. Belangstellenden kunnen die dag aan de kazerne te horen krijgen wat de locatie is.

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-