07-02-2012 Verzorgingstehuis Piersonstraat Nunspeet ontruimd na gaslek

dscf6236Een zorginstelling van Stichting Philadelphia in Nunspeet is dinsdagavond enige uren ontruimd geweest na een gaslek.
Een medewerker rook rond 20.55 uur een gaslucht en de ongeveer vijftig bewoners werden meteen overgebracht naar een naastgelegen sporthal. Vlak voor elf uur was het lek gedicht en keerden de bewoners, van wie de helft met een verstandelijke beperking, terug naar hun woning.

Het lek bleek te zitten in een meterkast in de hal van het pand. Netbeheerder Liander en de brandweer waren snel ter plaatse en verrichtten herstelwerkzaamheden.

Burgemeester Dick van Hemmen van Nunspeet fietste juist naar huis toen hij van de evacuatie hoorde en is meteen doorgefietst. “Alle complimenten voor de begeleiding vanuit Philadelphia”, zegt de burgemeester vanuit de sporthal waar iedereen is opgevangen. “De ontruiming is rustig verlopen en de hal ligt pal naast het zorgcentrum.”

Van Hemmen meldde al vrij snel dat geen rekening werd gehouden met een overnachting in de sporthal of op een andere plek.

(bron: Stentor.nl)

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

0341-770181

-advertentie-
×

Hallo!

Heb je een vraag, of wil je gewoon een gezellig gesprek?  Klik op mijn naam.. :-)

×