07-09-2013 Open dag Bereden politie Waterweg Nunspeet

Zaterdag 7 september belooft een spectaculaire dag te worden aan de Waterweg 35 in Nunspeet. De Bereden politie opent die dag van 10.00 tot 16.00 uur haar deuren voor het publiek.

Tijdens de dag staan demonstraties van de politieruiters en -paarden op het programma van 10.00 tot 12.00 uur en van 12.30 tot 14.30 uur. Bezoekers krijgen onder andere aanhoudingen te paard en ME-charges te zien Daarnaast kunnen ze een kijkje nemen bij de training van jonge politiepaarden en in het stallencomplex en is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan de aanwezige politieagenten.

Honden en bikers

Maar niet alleen de paarden en ruiters laten deze dag zien wat ze in huis hebben. Ook de surveillance- en speurhonden en hun geleiders van de Landelijke Eenheid leveren een bijdrage, alsook politiebikers en motoragenten en er is een poltieboot te bezichtingen.
Leerlingen van het mbo richting Handhaving, Toezicht en Veiligheid in Amersfoort zijn aanwezig om mee te helpen tijdens deze open dag.

Gratis

De toegang is gratis. Bezoekers wordt wel verzocht een legitimatiebewijs mee te nemen en eigen hond(en) thuis te laten. Verder is er genoeg parkeergelegenheid en ook aan de inwendige mens is gedacht. Voor de allerkleintjes is er een springkussen aanwezig.

Iedereen is van harte welkom. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden.

Foto: Opendag 2012 archief MelvinBakker.nl
-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-