21-10-2012 Arrestatieteam doet inval in woning George Breitnerstraat Nunspeet

IMG_4037De politie in Nunspeet is zondag geruime tijd bezig geweest met een agressieve man die zichzelf iets dreigde aan te doen. De man is uiteindelijk door een arrestatieteam uit de woning gehaald. Hij is aangehouden en naar het politiebureau over gebracht.

De politie kreeg omstreeks 10.05 uur de melding dat een man aan de George Breitnerstraat door het lint ging. Hij zou de woning aan het vernielen zijn. Bij de woning aangekomen dreigde de man, de 44-jarige bewoner, zichzelf iets aan te doen. Het was op dat moment niet duidelijk of de man in het bezit was van een wapen. Daarom werden onderhandelaars en een arrestatieteam ingezet om de man uit zijn woning te krijgen.

Omstreeks 13.15 uur werd de man door het arrestatieteam overmeesterd in zijn woning. Hij raakte hierbij niet gewond. De man is overgebracht naar het politiebureau. Het is nog niet duidelijk waardoor de man door het lint ging. Dit wordt nog onderzocht. Ook wordt nog onderzocht of hij een wapen had of niet.

De woning raakte van binnen zwaar beschadigd.

Op het moment van de melding was de tienerdochter van de man nog in de woning aanwezig. Zij heeft op tijd de woning verlaten. Er was dus geen sprake van een gijzelingssituatie.

Het politieonderzoek is nog in volle gang. Vader, dochter en getuigen worden gehoord.

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-