28 januari 2015 – Open Huis Nuborgh College Veluvine 2015

Op woensdag 28 januari 2015 is er Open Huis op Nuborgh College Veluvine, zodat alle leerlingen van groep 8 samen met hun ouders en/of verzorgers alvast een kijkje kunnen nemen. Opnieuw staan alle deuren wagenwijd open, om een goede indruk van de school te krijgen.

Goed onderwijs dichtbij

Aan het begin van het nieuwe jaar is er volop ruimte om op verschillende scholen in de omgeving te kijken, zodat leerlingen en hun ouders/verzorgers een goede keuze kunnen maken. Het Open Huis van Nuborgh College biedt een mooie kans om te zien hoe het onderwijs vandaag de dag op een succesvolle manier wordt ingericht in Nunspeet. Belangstellende leerlingen en ouders kunnen kennismaken met de betrokken medewerkers en leerlingen van de school.

Voorlichting

Om 19.15 zal mevouw I. Donker (teamleider onderbouw B/K en bovenbouw TL+) een voorlichting geven over het VMBO in de Rabozaal van Veluvine en om 20.00 is er een voorlichting over HAVO/VWO door mevrouw W. Postma (teamleider onderbouw TL+ en HAVO/VWO).
Tijdens deze voorlichtingsrondes wordt er tegelijkertijd een voorlichting gegeven in de Nestlézaal, speciaal gericht op leerlingen. Mevrouw de Wit, mentor van een tweede klas, zal met enkele brugklasleerlingen informatie geven over de school.

Daarnaast zijn er doorlopend activiteiten in de verschillende lokalen en worden alle vakken gepromoot. Uiteraard staan docenten én leerlingen klaar om vragen te beantwoorden.

U en jullie zijn van harte welkom op woensdag 28 januari tussen 18.30 tot 21.00 op Nuborgh College Veluvine!

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-