Geef iemand op als ondernemer van het jaar 2015 Nunspeet

De organisatie Network Business Events is gestart met de voorbereidingen om 13 april het Business Event gemeente Nunspeet tot in de puntjes voor te bereiden. Naar verwachting zijn er veel ondernemers aanwezig zijn om het programma bij te wonen. In het officiële programma wordt de ‘Ondernemer van het Jaar’ bekendgemaakt. Daarnaast is er ruim de gelegenheid om te netwerken voor de aanwezige ondernemers.

Wie wordt er dit jaar genomineerd?

Vorig jaar namen Stella Fietsen, Slaa + Van Asselt architecten en Hellebrekers Technieken de awards mee naar huis. Ondernemers die volgens u in aanmerking komen voor de titel ‘Ondernemer van het jaar 2015’, kunnen worden voorgedragen als kandidaat. De voordrachten dienen uiteraard wel voorzien te zijn van een motivatie.

Een deskundige jury, onder leiding van Pieter Pieltjes, toetst de kandidaten nauwkeurig aan de criteria en selecteert in 3 categorieën: Industrie en Dienstverlening – MKB en Detailhandel– Jonge Ondernemer/Onderneming.

Voordracht kandidaten

Kent u ondernemers die zich op een of andere wijze onderscheiden en vindt u dat zij in aanmerking moeten komen voor de titel ‘Ondernemer van het jaar’? Dan kunt u hen voorgedragen als kandidaat.

Voordrachten kunnen t/m 26 januari 2015 worden ingediend via de website van de organisatie, www.businesseventnunspeet.nl. Voor meer informatie over het voordragen van kandidaten of het Business Event, kunt u contact opnemen met de organisatie Network Business Events via het telefoonnummer 0318-658740 of per e-mail info@nbe.nu. Kijk voor meer informatie ook op de facebookpagina: www.facebook.com/benunspeet.

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-