78 jarige vrouw zwaargewond na botsing Paddestoelweg Nunspeet, politie zoekt jongens op crossfietsen

Een ouder echtpaar, 78 en 79 jaar oud, fietste afgelopen zaterdag 22 augustus ’s morgens over de Paddestoelweg in Nunspeet, toen de 78-jarige vrouw op een kruispunt in botsing kwam met een jongen op een crossfiets. De politie zoekt contact met de jongen en/of zijn ouders, die vermoedelijk niet weten dat de vrouw behoorlijk gewond raakte bij de botsing.

Het ongeluk vond rond 11.00 uur plaats, op het kruispunt van de Paddestoelweg en de Heidelaan. De vrouw en haar man fietsen over de Paddestoelweg toen twee jongetjes van ongeveer 10 jaar oud op crossfietsen hard aan kwamen fietsen. De vrouw kwam in botsing met één van de jongens, en kwam hierdoor ten val. Één van de jongens heeft wel kort gevraagd of het goed ging met de vrouw, maar al snel fietsten beide jongens ook hard weg. Buurtbewoners schoten te hulp en hebben de vrouw naar het ziekenhuis gebracht.

Hier bleek dat ze behoorlijk ernstige verwondingen heeft opgelopen, waaronder een gebroken bekken. De vrouw moest enkele dagen opgenomen worden in het ziekenhuis. Het echtpaar heeft niet direct de politie gewaarschuwd omdat men verwachtte dat de jongens en/of hun ouders zichzelf vanzelf zouden melden. Dat is tot op heden niet gebeurd, waarop de man woensdag besloot de politie om advies te vragen.

De politie hoopt nu via deze oproep dat alsnog duidelijk wordt wie de jongens waren en een en ander onderling afgehandeld kan worden.

Weet u wie de jongens zijn, of heeft uw zoon wellicht iets verteld over een botsing met fietsers afgelopen weekend? Of heeft u iets gezien wat de politie mogelijk verder kan helpen? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-