Achteraf betalen in de bussen van Syntus vanaf nu mogelijk!

Vanaf nu kunt u meedoen aan de proef ‘Achteraf Betalen voor Consumenten’, ook wel ABC genoemd. Tijdens deze proef ontwikkelen Syntus en Translink, het bedrijf achter de OV-chipkaart, samen met een paar honderd reizigers een nieuwe manier van betalen in het OV voor consumenten, namelijk ‘achteraf betalen’. Het is de meest makkelijke en overzichtelijke vorm van betalen voor ritten met het openbaar vervoer. Daarmee is het niet meer nodig om saldo te laden bij een automaat of om te kiezen voor automatisch opladen. Vooraf hoeft u niet meer na te denken over het saldo op uw OV-chipkaart, want u hoeft pas te betalen nadat u de ritten hebt gemaakt.  

De belangrijkste kenmerken van dit nieuwe product zijn:

  • Geen kosten vooraf
  • Geldig op de bus (trein niet)
  • Maandelijkse factuur (digitaal)
  • Factuur beschikbaar op de website
  • Betalen d.m.v. automatische incasso
  • Online inzicht in gemaakte ritten en kosten
  • Gemak voor het hele gezin

Het doel van de proef is om samen met u dit nieuwe betaalproduct te ontwikkelen en te onderzoeken. We zijn benieuwd wat u van deze proef vindt en welke verbeteringen of aanpassingen gewenst zijn. Via een online discussieplatform kunt u uw ervaringen met andere deelnemers en ons delen. Heeft u vragen? Stel ze via het platform en we zullen uw vragen beantwoorden. De proef duurt tot en met 31 maart 2015.

We bieden de mogelijkheid aan gezinnen om maximaal 5 persoonlijke OV-chipkaarten te koppelen aan een betaalaccount en met één factuur maandelijks te betalen.
Mee doen?
Bent u 18 jaar of ouder en heeft u een OV-chipkaart (persoonlijk of anoniem)? Reist u  regelmatig op saldo bij Syntus in de bus en heeft u geen abonnement? Dan kunt u zich aanmelden voor de proef. U betaalt hetzelfde tarief als voor reizen op saldo en voor het totaal ontvangt u een factuur. Deze factuur kan alleen betaald worden via automatische incasso.

Verder gaan we ervan uit, dat u actief meedoet aan het online discussieplatform. Klik op de button rechts op de pagina en vul uw gegevens in. We laten u dan binnen 2 weken weten of u mee kunt doen aan de ABC-proef.

Let op: Achteraf betalen is nog niet van toepassing als u reist met de trein en daarnaast doen niet  alle vervoerders mee met deze proef. Als u overstapt op de trein of bijvoorbeeld een bus van Connexxion of Arriva, reist u verder op het saldo op uw OV-chipkaart en betaalt u opnieuw het basistarief.

Vragen?
De klantenservice ABC is bereikbaar via serviceABC@ov-chipkaart.nl of via 033 – 330 24 10 (lokaal tarief) op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur. De antwoorden op de meeste vragen zijn te vinden op de website: www.achterafbetaleninhetov.nl

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-