Treinverkeer Putten – Nunspeet weer opgestart na ravage!

Het treinverkeer tussen Nunspeet en Putten is vanochtend weer opgestart. Dat is eerder dan aanvankelijk gepland. Monteurs hebben vannacht hard doorgewerkt om de schade zo snel als mogelijk te herstellen en dat is gelukt. Een vrachtwagen veroorzaakte gisteren een flinke ravage aan een overweg bij Ermelo.

Grote schade

Op de overweg aan de Oude Telgterweg heeft een vrachtwagen gisterenochtend de bovenleiding kapot getrokken. Hierbij raakte de bovenleiding boven twee sporen los en was een overwegboom kapot gereden. Reizigers uit de trein die stil kwam te staan werden door de incidentenbestrijding van ProRail en de brandweer geëvacueerd en opgevangen in de nabije brandweerkazerne. Vervolgens is de vrachtwagen in samenwerking met de brandweer van de overweg gehaald. Er was gedurende de dag geen treinverkeer mogelijk tussen Nunspeet en Putten.

Compleet vernieuwd

Monteurs hebben gisteren en vannacht hard gewerkt om de schade te herstellen. Over een lengte van honderden meters is de bovenleiding compleet vernieuwd. Dat is een precies werkje omdat alles op de juiste hoogte en strak moet hangen. Vanochtend bleek dat het geval en kon het treinverkeer eerder dan verwacht weer volledig worden opgestart.

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

0341-770181

-advertentie-
×

Hallo!

Heb je een vraag, of wil je gewoon een gezellig gesprek?  Klik op mijn naam.. :-)

×