Afsluiting muziekproject en Zomeravondconcert Harmonie Nunspeet

Het orkest, opleidingsorkest en de drumband van muziekvereniging Harmonie geven op vrijdag 1 juli een concert op het marktplein in Nunspeet. Maar ook muziekproject kids4music 2016, waarbij 17 jonge kinderen gedurende acht weken een instrument hebben leren spelen, wordt afgesloten.

Het programma bestaat uit vrolijke, zomerse muziek. Zo zal het orkest onder andere El Cumbanchero, de tarantella van Rossini maar ook muziek uit de musical Soldaat van Oranje. Het opleidingsorkest speelt een aantal werken waarbij diverse instrumenten en muziekstijlen worden uitgelicht. Zo staat er zelfs een heuse trompetsolo op het programma.

De orkesten van de Harmonie zullen deze avond eenmalig onder leiding staan van Marten van de Wal, omdat eigen dirigent Arjan Dunning helaas verhindert is. De drumband speelt een aantal percussiewerken, onder leiding van instructeur Peter Does. De diverse onderdelen zullen ook gezamenlijk nog een aantal stukken vertolken.

De afsluiting van het geweldige project begint om 16.00 uur. Het concert begint om 19.00 uur. De toegang is uiteraard gratis.

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-