25 augustus: Shop – Swing & Win tijdens de Nacht van Nunspeet 2016!

Donderdag 25 augustus vindt weer de Nacht van Nunspeet plaats. Voor velen een bekend fenomeen waarbij het centrum van Nunspeet bol staat van de activiteiten. Deze keer hebben de winkeliers gekozen voor het thema “Shop – Swing & Win”.

Naast de vele muzikale acts die plaats vinden bij de diverse horeca gelegenheden en winkeliers, zullen een vijftal mobiele acts te zien zijn in het centrum van Nunspeet.

Naast deze muziek uit alle windstreken zal ook onze “Mistery Shopper” zijn opwachting maken. Misschien betalen de OVN-winkeliers vandaag uw aankopen!

Ga op deze avond uw lekker shoppen bij een OVN winkelier of pak een gezellig terrasje bij één van onze vele horeca-leden en wellicht bent u één van de vele klanten die het aankoopbedrag retour krijgt! Zo wordt shoppen wel heel leuk.

Ook zullen vele winkeliers weer knallende aanbiedingen presenteren gedurende hun Crazy Hour tussen 21.30 en 22.30 uur. De winkels zijn open tot 23.00 uur. De straten worden door de winkeliers aangekleed. Het OVN bestuur verwacht hier ook dit jaar weer veel van.

Op zullen naast de bestaande horeca locaties diverse eettentjes aanwezig zijn. De volgende mobile acts kunt u tegen komen in het centrum van Nunspeet:

De Flageolettes

De Flageolettes spelen muziek van vroeger tot nu, van tango tot jazz, van Nederland tot Zuid-Amerika en via Rusland weer terug, pop van alle tijden, van chill naar heavy, mambo, swing, bossa nova, ska, klezmer, disco, rock&roll, reggae en nóg veel meer.

Dixieland Jazzband
Deze Dixieland Clowns toveren een lach op elk gezicht, jong en oud! Het clownsorkest lijkt soms te ontsporen, maar uiteindelijk komt het – uiteraard – allemaal goed. Een bijzonder grappig dixieland orkest, geschikt voor alle leeftijden en bij uitstek voor kinderen!

Huub & Henk
Huub & Henk zijn twee muzikanten die hun mannetjes staan als het gaat om unplugged rock’n’roll! Van minidisks of andere electronische hulpmiddelen willen ze niks weten; Deze échte kerels brengen hun heftige portie pop, rock en evergreens, louter met gitaren en zang.

Het duo bestaat uit Toon van den Berg en Hans van Sambeek. Beiden waren jarenlang actief in Toon & De Tontjes, Tony B. Band en tot op de dag van vandaag in Huub Henk & Harrie. Het repertoire van deze gepokte en gemazelde muzikanten omvat de Fifties (Elvis, Chuck Berry), Fixties (Beatles, CCR, Hendrix), Seventies/Eighties (Police, Bob Marley). Maar als u het lief vraagt, doen ze daar misschien nog een Nederlandstalig nummertje of een goed-foute Duitse Schlager overheen. Niks is te gek dus… kom maar op met die verzoekjes! !

Los del Sol
Mobiel door het centrum zal ook Los del Sol leuke muzikale shows weggeven, leuk voor jong en oud. Zuid-Amerikaans duo – Mexicaanse muziek – Caribische muziek – Latin – Spaanstalige muziek: 2 x zang – diverse instrumenten. Los del Sol is uniek!

Waarom? Omdat geen enkele band, laat staan duo, LOS DEL SOL op Zuid-Amerikaans en Mexicaans gebied in variëteit, kwaliteit en prijs heeft weten te overtreffen. Het multi-instrumentale en vocale duo laat met hun combinatie van panfluiten, Mexicaanse Mariachis, Caribische ritmes en Latijnse Top 40 iedereen versteld staan.

Een journaliste: “Doe je je ogen dicht, dan klinkt het als een orkest, doe je je ogen open, dan zie je dat al die ritmes en klanken slechts door twee mensen worden geproduceerd: LOS DEL SOL”.

Wat kunt u verwachten in een show van LOS DEL SOL? Zij bieden alles op Zuid-Amerikaans gebied, zoals:
– Caribisch repertoire met o.a. salsa, merengue & cumbi
– Modern Latin repertoire (Spaanstalige top-40)

Tante Annie – feestzangeres
Een spetterend feest-optreden van een rasartieste! Tante Annie onverstrekt, geeft een akoestisch optreden waarbij ze zichzelf begeleid met gitaar met oudhollands reportoire.

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-