Broertjes Wijnholds de twee gezichten van Telecombinatie Nunspeet

Na de overname van Bel telecom Nunspeet in 2014 zijn de broertjes Tom en Jaap Wijnholds de twee gezichten van Telecombinatie Nunspeet aan de Stationslaan. Beide broertjes runnen twee zaken, de ene in Lelystad en de ander in Nunspeet. De heren Wijnholds hebben er voor gekozen om destijds in Nunspeet de werkzaamheden te verrichten en de andere vestiging in Lelystad van een afstand te onderhouden.

De twee rijden elke dag heen en weer om de vestiging in Nunspeet te openen en te sluiten. Mensen weten ons te vinden verteld Jaap aan MelvinBakker.nl dit omdat wij niet alleen snel dingen willen verkopen, wij willen de mensen graag helpen en het is hier geen lopende band. Mensen worden gelijk behandeld en zo hoort dat ook. Wij willen zelf ook immers zo behandeld worden verteld Wijnholds.

Ongeveer elke maand bedenken de broertjes een leuke actie om inwoners van Nunspeet en omstreken te laten profiteren van speciale gerichte Nunspeetse acties. Op dit moment stunten zij behoorlijk, Een smart TV/laptop en smartphone inclusief abonnement voor ongeveer 30 euro per maand. Hoe de broertjes deze actie tot stand hebben gebracht wilde zij niet vertellen. In de maand december komen zij opnieuw met een speciale Nunspeetse actie.

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-