Burgemeester van Nunspeet opende het Nederlands Kampioenschap Militair Pistool

De nieuwe burgemeester van Nunspeet, de heer Van de Weerd heeft het Nederlands Kampioenschap Militair Pistool geopend.

Na het aanmelden, uitleg en niet onbelangrijk de veiligheidsinstructie is door de burgemeester de openingsserie geschoten. Dit onder deskundige begeleiding van de voorzitter, de heer Bronsveld. Met een mooie score van 45 punten is de maat gezet voor de wedstrijd. In twee dagen worden 144 top schutters verwacht. Zij hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen van de Koninklijke Nederlandse Schutters Associatie (KNSA).

Militair Pistool is een dynamische discipline binnen de schietsport. De schutters schieten een wedstrijd die bestaat uit 6 proefschoten en 2 wedstrijdschoten en is verdeeld in 1 proefserie en 4 series van 6 schoten elk. De schietsportvereniging De Burgerwacht is de trotse organisator van dit evenement. Met een moderne schietbaan aan de Oosteinderweg 86 in Nunspeet is deze vereniging in staat om deze wedstrijd te organiseren.

Schietsportvereniging De Burgerwacht telt ongeveer negentig leden en is een zeer actieve vereniging. ‘Door de inzet van vele vrijwilligers wordt het Nederlands Kampioenschap Militair Pistool in Nunspeet tot een succes gemaakt,’ aldus een woordvoerder van de vereniging.

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-