47 jarige Doornspijker aangehouden na elleboogstoot bij agent Elburgerweg Nunspeet

In de nacht van zaterdag op zondag 12 juni heeft de politie een 47-jarige man uit Doornspijk aangehouden nadat hij zich verzette tegen zijn aanhouding en een agent een elleboogstoot gaf op de neus.

De politie zag de man rond 04.00 op een bromfiets rijden over de Elburgerweg in Nunspeet, met een vrouw achterop. De agenten zagen dat de man zonder licht reed en bij een rotonde tegen een vluchtheuvel botste. De man werd gesommeerd te stoppen, maar weigerde dit. Even verderop kwam de man ten val met de bromfiets.

De man weigerde zich te identificeren. Hij werkte nog wel mee aan de blaastest, die het vermoeden bevestigde dat de man zwaar onder invloed van alcohol was. Hierop moest de man mee naar het politiebureau voor een ademanalyse. Hiertegen ging de man vol in verzet. In de worsteling die ontstond gaf hij een agent een elleboogstoot op de neus, met een bloedneus bij de agent tot gevolg.

De man moest door de agenten met gepast geweld onder controle gebracht worden en is op de grond geboeid, waarna hij naar het politiebureau gebracht werd ter ontnuchtering en voor nader verhoor. De man weigerde medewerking aan de ademanalyse of een bloedproef. Zijn rijbewijs is ingevorderd en de politie maakt proces-verbaal tegen hem op.

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-