Buurtbewoners klagen opnieuw, overlast Transferium Nunspeet

Buurtbewoners in de omgeving van het Transferium in Nunspeet vragen politie en gemeente Nunspeet wat te doen aan het geluidsoverlast op het parkeerterrein van het Transferium in Nunspeet

Bijna elke avond is het wel raak, schurende auto’s en harde muziek. Dat is het beeld en geluid wat er rond de parkeerplaats hangt.

In 2006 wilde de CristenUnie in Nunspeet een blowverbod instellen rondom verschillende plekken in Nunspeet.  ChristenUnie schreef in 2006: “Blowende jongeren veroorzaken overlast bij de Zandenplas, bij het Transferium en ook hier en daar in de wijk. Na het blowen, stappen ze weer in de auto. Dat is link, omdat ze dan onder invloed zijn. Ze zijn een gevaar op de weg – voor zichzelf en voor anderen!”

Het Politieteam Nunspeet verwachtte toen dat een blowverbod effect kan hebben bij de bestrijding van overlast op specifieke plaatsen. Dat bleek onlangs in een commissievergadering, toen fractievoorzitter Gert van den Berg het blowverbod aan de orde stelde.

Buurtbewoners hebben aan de politie gevraagd om hier wat aan te gaan doen
Of de gemeente en de politie weer met elkaar rondom de tafel gaan is nog onbekend. Buurtbewoners wachten de reacties af.

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-