Directeur Henk Zwart Nuborgh College Veluvine Nunspeet duikt in de Zandenplas

Vorig jaar beloofde directeur Henk Zwart aan de leerlingen dat, wanneer iedereen slaagt, hij in zijn netste pak een duik zou nemen in de Zandenplas. Op maandag 4 juli om 13:30 uur werd dit een feit. In de zes jaar dat Nuborgh College Veluvine bestaat, is dit al de vierde keer dat alle leerlingen hun diploma behaalden.

Ondanks de zenuwen dook Henk Zwart toch de Zandenplas in. Sportief zegt hij: “Misschien waren de leerlingen extra gemotiveerd door mijn belofte met kleren en al in de Zandenplas te springen als iedereen zou slagen. Daar zit ik dus aan vast. Belofte maakt schuld.”

Afscheid

De duik in de Zandeplas komt bijzonder uit, omdat Henk Zwart afgelopen winter na 22 jaar heeft besloten te stoppen als directeur. Hij heeft zich met hart en ziel ingezet voor Nuborgh College Veluvine en is altijd actief en betrokken geweest bij de school.

Goed onderwijs

Henk Zwart heeft zich, samen met de school, altijd 100 procent ingezet om goed onderwijs te leveren. Bij goed onderwijs hoort dat wij maatwerk bieden aan alle leerlingen, ook omdat wij actief en betrokken willen zijn met hen; iedereen heeft namelijk weer andere talenten en interesses.

Op woensdag 6 juli is de diploma-uitreiking voor alle geslaagden. Hierna kunnen zij echt genieten van hun welverdiende vakantie.
IMG-20160704-WA0015

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-