Drie verdachten aangehouden voor heling fiets

Dinsdag 1 december zijn drie personen aangehouden op verdenking van heling van een fiets die kort daarvoor was gestolen.

Tussen maandag 30 november en dinsdagmiddag 1 december werd de fiets van een inwoonster van Nunspeet gestolen vanaf het station in Nunspeet. Door een familielid werd de fiets op Marktplaats gevonden, waarna een afspraak werd gemaakt met de aanbieder. De fiets zou bij een vakantiewoning in Hulshorst staan. Daar aangekomen werden twee mensen in de vakantiewoning aangetroffen, evenals de gestolen fiets. Er werd afgesproken dat de fiets later die dag zou worden opgehaald. Daarna werd direct de politie ingeschakeld. Terwijl op de komst van de politie werd gewacht, kwam er een bestelbus bij de vakantiewoning. De bestuurder liep naar de woning, om daar vervolgens het slot van de gestolen fiets te slijpen. Toen de politie ter plaatse kwam, konden de twee personen die in de woning waren en de bestuurder van de bestelbus, worden aangehouden op verdenking van heling. Het gaat om een 41-jarige man uit Ermelo, een 21-jarige vrouw uit Harderwijk en een 38-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Zij zitten voor verder onderzoek vast.

Bij de woning werden nog meer fietsen aangetroffen. Bij één van de fietsen werd een aangifte van diefstal gevonden. Deze fiets werd tussen 12 en 13 november gestolen in Harderwijk. Ook deze fiets is inmiddels terug bij de rechtmatige eigenaar. Van de andere drie fietsen is niet bekend of deze van diefstal afkomstig zijn. Mensen van wie een fiets is gestolen in de omgeving Nunspeet/Harderwijk en die hiervan nog geen aangifte hebben gedaan, worden verzocht dit alsnog te doen. Dit kan op www.politie.nl.

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-