Ernst, Bobbie & de Rest in voorjaarsvakantie naar Veluvine!

Op vrijdag 27 februari (in de voorjaarsvakantie) komen Ernst & Bobbie naar Veluvine! In hun nieuwste show draait alles om schoon drinkwater. Door een onhandigheid van Bobbie is er in het huis van Ernst en Bobbie geen water meer. Ernst en Bobbie gaan op onderzoek uit en komen er achter dat zij niet de enige zijn in de wereld met een schoon water tekort: in het Afrikaanse land Nbuku leven de bewoners al jaren zonder schoon drinkwater.

Ernst en Bobbie komen in actie en gaan geld en water inzamelen voor dit goede doel. In hun goedbedoelde actie gaat natuurlijk van alles mis en werken zij zich alleen maar verder in de nesten. Via een omweg komen zij uiteindelijk toch terecht in het Afrikaanse land. Alles zit tegen maar natuurlijk loopt alles weer goed af.

Dit doldwaze avontuur van de twee kinderhelden heeft alle ingrediënten in zich die het publiek gewend is van de twee: een spannend avontuur, heel veel bekende liedjes en veel, heel veel grappen. Grappen voor de kinderen, maar ook heel veel grappen voor volwassenen. Op een Ernst en Bobbie-manier behandelt de voorstelling daarnaast een daadwerkelijk probleem van niet schoon drinkwater in de wereld. Op een zeer speelse manier krijgen de toeschouwers ook iets van deze problematiek mee maar tevens ook van de oplossing hiervoor. Het blijft natuurlijk vooral een vrolijke familievoorstelling voor het hele gezin waarin onophoudelijk kan worden gelachen en meegezongen met de twee grootste soepkippen van Nederland.

Kaarten
De voorstelling is te zien op vrijdag 27 februari om 13.00 én om 16.00 uur. Er zijn nog kaarten beschikbaar en te verkrijgen op www.veluvinenunspeet.nl of af te halen bij de receptie van Veluvine. De kassa is op werkdagen geopend van 09.00 – 17.00 uur en één uur voor aanvang van de voorstelling. Kaarten kosten € 15,50 inclusief limonade en iets lekkers.

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-