Facebookpagina Nunspeet AZC vrij opgedoken, besluitvorming vluchtelingen week uitgesteld

Op Facebook is een Facebookpagina opgedoken met de titel Nunspeet AZC vrij. Op deze pagina geven inwoners van Nunspeet hun mening. Dit is na aanleiding van een principe verzoek voor opvang van vluchtelingen in de gemeente Nunspeet.

Het college van B&W van Nunspeet heeft de besluitvorming over het principeverzoek met betrekking tot de tijdelijke huisvesting van vluchtelingen in het pand Eperweg 21 met een week uitgesteld. Om een zorgvuldig besluit te kunnen nemen wil het college meer duidelijkheid over het principeverzoek. Er zijn nog te veel onduidelijkheden en onzekerheden met betrekking tot de opvang van vluchtelingen, ook op landelijk niveau. En zorgvuldigheid staat wat het college betreft voorop bij het beoordelen van dit principeverzoek.  Volgende week dinsdagmorgen buigt het college zich opnieuw over het verzoek.

Vele mensen zijn het niet met dit verzoek eens, op dit moment zijn er al zon  250 vind ik leuks binnen 24 uur. Enkele reacties op de pagina luiden: En de Nunspeetse jeugd maar wachten op woonruimte!!!, Eigen inwoners kunnen maar geen woonruimte vinden. En hun komen hier en krijgen gelijk alles. Hopelijk komen ze hier niet!

Mogelijk haalt Facebook binnenkort deze pagina uit de lucht, dit omdat de afbeeldingen op de Facebookpagina de regels van Facebook schend.

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-