Fietsers en voetgangers GEEN voorrang meer bij station Nunspeet!

De voorrangssituatie bij het station van Nunspeet is sinds dinsdagavond geheel veranderd. Fietsers en voetgangers hebben GEEN voorrang meer bij de oversteek bij het station van Nunspeet.

Al jaren is de situatie bij het station het gesprek van de dag. Vele ongelukken zijn er gebeurd, fietsers die geen voorrang kregen en voetgangers die overreden werden. Verschillende onderzoeken kwamen als gevolg van deze ongevallen. Daaruit bleek dat er meer opvallende borden geplaatst moesten worden. Deze werden geplaatst maar ook dit hielp niet.

Dinsdagavond heeft de gemeente de gehele situatie gewijzigd, fietsers en voetgangers hebben vanaf nu geen voorrang meer op het Stationsplein van Nunspeet. Er zijn haaientanden geplaatst en er zijn nieuwe borden geplaatst om bestuurders op de hoogte te brengen van de nieuwe situatie. Het zebrapad en de blokken zijn van de weg gehaald.

MelvinBakker.nl sprak met een ondernemer en een aantal buurtbewoners. Enkele reacties waren, voor vrijdag hebben er twee ongelukken al plaats gevonden. Mensen zijn nu gewend aan deze gevaarlijke situatie en dan wordt deze zomaar onaangekondigd veranderd… Wanneer vallen de eerste doden?

Praat mee met de stelling onderaan de pagina! (Onder de foto’s)

[socialpoll id=”2292299″]
-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-