Help jij binnen 6 minuten om een leven te redden?

In Nederland helpen we elkaar. Als jou iets overkomt, wil je dat mensen er voor je zijn. En natuurlijk wil jij kunnen helpen als er iets gebeurt met iemand in jouw omgeving. Zeker als iemand een hartstilstand heeft, is het cruciaal dat er zo snel mogelijk hulp komt. Hoe sneller er wordt gestart met reanimatie en een AED aanwezig is, hoe groter de kans is op overleving.

In heel Nederland spannen mensen zich als burgerhulpverleners in om levens te redden. Alle 112-meldkamers kunnen burgerhulpverleners alarmeren bij een hartstilstand. Burgers die in de buurt van het ongeval zijn, ontvangen een melding op hun telefoon om naar het slachtoffer toe te gaan voor een reanimatie of om eerst een AED te halen. Zo krijgt het slachtoffer snel hulp totdat de hulpdiensten arriveren.

Met een groot burgerhulpnetwerk worden in heel Nederland levens gered. In Nederland zijn er al zo’n 17.000 burgerhulpverleners. Maar er zijn altijd altijd meer mensen nodig die bereid zijn te helpen. Meld je daarom nu aan als burgerhulpverlener!

Klik hier en word ook burgerhulpverlener
Meer weten over burgerhulpverlening? Klik hier.

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-