Spoorwerkzaamheden rondom Nunspeet

Begin november 2018 gaat Strukton Rail in opdracht van ProRail werkzaamheden uit te voeren aan het spoor in de gemeente Nunspeet.

De vernieuwingswerkzaamheden aan overweg Hierderweg en de wissels nabij het station Nunspeet zullen plaatsvinden in het weekend van kalenderweek 44. Vanaf vr/za-nacht, 02/03-nov t/m zo/ma-nacht, 04/05-nov. De overweg is dan geheel afgesloten.

Vanaf vr/za-nacht, 16/17-nov t/m zo/ma-nacht, 18/19 nov zal Strukton vernieuwingswerkzaamheden verrichten aan overweg ’t Groene Laantje, overweg Schotweg en het spoor langs het perron aan de P+R-zijde.

De werkzaamheden worden uitgevoerd in een trein vrije periode waar Strukton als aannemer geen invloed op heeft. Als gevolg hiervan moet er ’s nachts en in het weekend worden gewerkt. Omwonenden kunnen hier overlast van ervaren.

Tijdens de werkzaamheden zullen er soms ook overwegen compleet afgesloten worden voor wegverkeer. Dit is nodig voor de veiligheid van het verkeer, maar ook om het werk te kunnen uitvoeren. Er worden omleidingsroutes ingesteld. In deze twee weekenden is er geen treinverkeer van en naar station Nunspeet. Er worden daarom bussen ingezet. Deze rijden vanaf het Veluwetransferium.

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-