Kunstgras de Veluwe succesvol van start

Nog maar enkele maanden is Herbert Huisman gestart met Kunstgras de Veluwe en toch is het nu al een succes te noemen. Tientallen soorten kunstgras heeft de jonge onderneming in haar assortiment. Herbert Huisman heeft drie kernwaarden: “Allereerst moet de kwaliteit uitstekend zijn, daarnaast moeten we snel kunnen leveren en een superscherpe prijs bieden.”

Kunstgras de Veluwe is gevestigd aan de Industrieweg 14 in Nunspeet waar inmiddels een heel aantal ondernemers te vinden zijn die zich richten op het buitenleven, zoals Elskamp, Welkoop en Olja Houtbouw. “In dat rijtje passen wij goed thuis. Net als de andere ondernemers richten ook wij ons op de grotere regio rondom Nunspeet. Bundeling van krachten vergroot de kans dat mensen naar Nunspeet komen voor alle aankopen op het gebied van buitenleven.”

Kunstgras de Veluwe heeft meer dan 30 soorten kunstgrassen op voorraad. Recentelijk startte Kunstgras de Veluwe met een groothandel voor hovenier en bedrijf. Het assortiment hiervan is breed: kunstgras, gronddoek, worteldoek en alle kunstgrasaccessoires. Daarnaast ook tapijt voor beurzen en evenementen, rubbersnippers voor in borders en speeltoestellen. Het nieuwste product van Kunstgras de Veluwe is perziksteen. “Perziksteen is een innovatief, natuurlijk en duurzaam verhardingsproduct met een prettige, warme uitstraling en weinig onderhoud. Neem eens een kijkje op onze website of in onze showroom voor meer informatie.”

De showroom van Kunstgras de Veluwe is geopend op vrijdag en zaterdag van 09.00 – 17.00. Buiten deze openingstijden is de showroom op afspraak geopend. Kijk voor meer informatie op www.kunstgrasveluwe.nl of bel 0341 – 759 252.

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-