Leer gratis reanimeren!

Bij een hartstilstand telt elke minuut, waarbij de eerste zes minuten van levensbelang zijn. Overal in Nederland moet daarom binnen zes minuten de juiste hulp geboden kunnen worden. Daar kun jij bij helpen! Namelijk door vrijwilliger bij HartveiligWonen te worden en gratis een basis reanimatie- & AED-training te volgen.

Witte Kruis ambulancezorg draagt hier graag een steentje aan bij. Samen met GezondVeluwe en de ziekenhuizen bij jou in de buurt bieden we duizend inwoners een gratis basis reanimatie- en AED-training aan, gegeven door ACM Opleidingen. De training is voor jou als inwoner van de regio Noord- en Oost Gelderland geheel kosteloos! De enige voorwaarde is dat jij je aanmeldt bij HartveiligWonen. Dit oproepsysteem, gekoppeld aan de meldkamer ambulancezorg, maakt het mogelijk dat vrijwilligers snel ter plaatse kunnen zijn om iemand te reanimeren, in afwachting van de ambulance.

In jouw omgeving is HartveiligWonen actief, maar in sommige gebieden zijn er nog meer vrijwilligers nodig om die hulp binnen zes minuten te kunnen bieden. Word daarom nu vrijwilliger en help mensenlevens te redden!

Hoe meld ik mij aan?

Ben je geïnteresseerd om kosteloos een basis reanimatie- en AED- training te volgen en burgerhulpverlener te worden bij HartveiligWonen? Meld je dan aan via de oranje button ‘inschrijven’ op http://www.hartveiligwonen.nl. Vervolgens krijg je een uitnodiging om een training bij jou in de buurt te volgen. Zodra je de cursus hebt gevolgd, word je daadwerkelijk aangemeld als vrijwilliger bij HartveiligWonen en kun je opgeroepen worden bij een reanimatie in jouw directe omgeving.

Actievoorwaarden: De eerste duizend personen die zich hebben aangemeld, krijgen de basis reanimatie- en AED-training gratis aangeboden. Daarna kan de training tegen een gereduceerd tarief bij ACM Opleidingen worden gevolgd. Aanmelden kan t/m 30 juni 2016. Deze campagne is een initiatief van Witte Kruis in samenwerking met verschillende partners waaronder Gezond Veluwe.

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-