Marije Storteboom kandidaat wethouder Gemeentebelang Nunspeet

Gemeentebelang Nunspeet stelt Marije Storteboom (36) kandidaat voor het wethouderschap in de gemeente Nunspeet. Na verkiezing in de raadsvergadering van januari 2016 zal ze, de tussentijds afgetreden, Edward van der Geest opvolgen.

Marije groeide op in Nunspeet. Na een periode buiten Nunspeet, keerde ze in 2011 terug. Met veel plezier woont ze nu met haar partner en twee dochters in het dorp waar haar roots liggen. Kort na haar terugkeer is ze actief geworden bij Gemeentebelang, eerst als steunfractielid en na de verkiezingen van 2014 als raadslid. In 2015 heeft ze tijdelijk een periode van rust in moeten lassen vanwege de gezondheidsproblemen van haar pasgeboren dochter. Marije Storteboom werkt momenteel bij de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland, waar ze leiding geeft aan het team Bestuur, Strategie en Communicatie. Tevens vervult ze daar een functie algemeen commandant geneeskundige zorg (crisismanager) bij grootschalige incidenten.

Marije studeerde Bestuurskunde in Den Haag. Ze heeft bij verschillende gemeenten gewerkt, waar ze veel bestuurlijke ervaring heeft opgedaan. Deze ervaring als bestuurder voor Gemeentebelang inzetten is een nieuwe uitdaging voor Marije, waar ze zich erg op verheugt. De stap om een functie uit te oefenen in het openbaar bestuur is een vervulling van een langgekoesterde ambitie. Ze is dan ook blij dat de fractie haar voor deze positie gevraagd heeft. Fractievoorzitter Henry Stulen is verheugd met de kandidatuur van Marije: “zij is het nieuwe elan wat we nodig hebben, een kanjer”. De Nunspeetse Gemeentebelangfractie zal haar steunen in het uitvoeren van het coalitieakkoord en het verkiezingsprogramma.

Stulen is blij dat de kans die plotseling is ontstaan, benut gaat worden door het juiste te doen voor de inwoners van de gemeente.

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-