Miljoenenjacht RTL4: Echtpaar uit Nunspeet wint 192.500 euro

Stel je voor: Winston Gerschtanowitz staat op zondagavond met een draaiende camera en een cheque van de Postcode Loterij voor je deur. Zojuist overkwam het Ad uit de Astridlaan (postcode 8072 CS) in Nunspeet. Hij wint 165.000 euro. En omdat zijn vrouw ook meespeelt met een lot, ontvangen zij nog eens 27.500 euro. Het verrassingsmoment was live op RTL 4 te zien tijdens de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’.

Ad en zijn echtgenote zagen hun straat al op tv toen Postcode Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz aan kwam lopen. Zij openden samen enthousiast de voordeur. Ook de buurvrouw was aanwezig, met wie het Nunspeetse echtpaar Miljoenenjacht zat te kijken.

‘Te gek voor woorden!’
Winston verraste Ad en zijn echtgenote in hun woonkamer met het geweldige bedrag van 165.000 euro. Zij reageerden blij verrast: “Het is te gek voor woorden dat je hier opeens bij ons op de bank zit! We spelen al jaren mee met de Postcode Loterij. Vooral voor de goede doelen, zoals UNICEF, Natuurmonumenten en het Rode Kruis. Niet te geloven dat wij nu een keer in de prijzen vallen. Het is gewoon helemaal geweldig! We hebben één kleinkind, die gaan we lekker verwennen. Wat we verder met dit bedrag gaan doen, daar gaan we rustig over nadenken.”

Ook buren uit Nunspeet winnen mee
Ad en zijn echtgenote ontvangen dit geldbedrag omdat Rob uit Bergen dit bedrag in de Miljoenenjacht-finale op tv won. Een Postcode Loterij-deelnemer wint hetzelfde bedrag thuis. Ad uit Nunspeet was deze keer de gelukkige. En hij laat zijn buren, inclusief zijn eigen vrouw, mee winnen. Iedereen die met postcode 8072 CS (Astridlaan) meespeelt met de Postcode Loterij, verdeelt met elkaar ditzelfde bedrag. Naast Ad en zijn echtgenote zijn dit vier inwoners. Zij winnen bedragen variërend van 27.500 tot 55.000 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 8 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-