Nunspeetse speeltuindealers opgepakt!

Woensdagavond heeft de politie in Nunspeet vier verdachten aangehouden. Deze aanhoudingen vonden plaats na een gerichte actie nadat bij de politie meerdere meldingen binnen waren gekomen dat zou worden gedeald in een speeltuintje aan de Secretaris Mulderweg.

De afgelopen weken kreeg de politie enkele malen een melding dat in het genoemde speeltuintje in drugs gehandeld zou worden. Daarop werd een gerichte actie gepland. Tijdens de actie werd duidelijk dat de handel plaatsvond vanuit een woning aan de Docter van Loonweg. Agenten zagen enkele mannen kort die woning bezoeken. Ook bleek dat de bewoner regelmatig met anderen een afspraak maakte in het speeltuintje.

De bewoner van de woning, een 32-jarige man, werd aangehouden. Ook drie mannen die in de woning aanwezig waren of de woning kort daarvoor hadden verlaten, werden aangehouden. Het betreft inwoners van Nunspeet van 19, 30 en 35 jaar oud.

In de woning en op een tweede verblijfsadres van de 32-jarige man werden 150 gram speed en 50 gram hennep aangetroffen. De 19-jarige en de 30-jarige Nunspeters hadden bij hun aanhouding een gebruikershoeveelheid hennep bij zich.

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-