Open dag ziekenhuis St Jansdal Harderwijk groot succes!

Heel veel zorginstellingen zetten zaterdag hun deuren open. Ook het jarige St Jansdal! Het ziekenhuis bestaat dit jaar dertig jaar. Tijdens de feestelijke open dag kregen bezoekers informatie over het ziekenhuis, gezondheidsvoorlichting en voorlichting over werken in St Jansdal. Dit waren belangrijke doelstellingen van dit evenement.

Natuurlijk was de open dag in de eerste plaats bedoeld om inwoners van het verzorgingsgebied de gelegenheid te geven om een kijkje achter de schermen te nemen. Iedereen kreeg op de dag zelf bij binnenkomst een duidelijke folder, waarin vermeld stond welke afdelingen geopend zijn en welke activiteiten en rondleidingen zij organiseerden.

Bijzonder was dat een kijkje kon worden genomen in de spiksplinternieuwe operatieafdeling. ’s Morgens werd er in de OK van het ziekenhuis St Jansdal een galblaasoperatie uitgevoerd door chirurg Marc van Tilburg. Deze operatie was via een videoverbinding live te volgen in de Dageraitzaal. Voor kinderen waren er veel leuke dingen te doen. Ze konden met hun pop of knuffel naar de poppendokter of hun eigen armpje laten gipsen.

Luister hier het live radio verslag terug voor Radio en TV Nunspeet

 

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-