Zaterdag 17 maart: Open dag ziekenhuis St. Jansdal Harderwijk 2018

Op zaterdag 17 maart a.s. zet ziekenhuis St Jansdal de deuren wijd open voor de inwoners van het verzorgingsgebied. Tussen 10.00 en 15.00 uur kunnen bezoekers een kijkje nemen achter de schermen. Daarnaast zijn er activiteiten voor kinderen, publiekslezingen, optredens van de ziekenhuiscabaretgroep Placebo, muziek en een live-operatie. Kortom een informatieve maar ook een gezellige dag. Weet dat u welkom bent!

Poppendokters
Tijdens de open dag houden meerdere poppendokters spreekuur. De dokters doen onderzoek en zullen zonodig pootjes, beentjes en armpjes verbinden of een receptje voorschrijven. In enkele gevallen zal de pop of knuffel een paar uur opgenomen moeten worden in het ziekenhuis. Ook kun je je pop wegen, meten en verschonen. Welke knuffel of pop neemt uw kind mee naar het ziekenhuis?

Armpje gipsen
Het gipsen van armpjes is altijd weer een populaire activiteit tijdens de open dag. Veel kinderen vinden het geweldig om hun armpje in het gips te laten zetten. De capaciteit is wel beperkt, dus het kan zijn dat op een gegeven moment het spreekuur van de gipsverbandmeester vol is.

Koffie en thee
De koffie en thee tijdens de open dag bieden wij onze gasten gratis aan. Voor de kinderen is er limonade. Koffie en thee zijn in ieder geval verkrijgbaar in de centrale hal en in het personeelsrestaurant op de eerste verdieping.

Daarnaast zijn op diverse plaatsen in het ziekenhuis tegen redelijke prijzen ijsjes, drankjes, broodjes en andere lekkere dingen te koop. Het restaurant in de centrale hal en het personeelsrestaurant op de eerste verdieping zijn op zaterdag 17 maart de gehele dag open.

Cabaretgroep Placebo
Placebo is de cabaretgroep van St Jansdal die al dertig jaar de Nar is van het ziekenhuis. Op de open dag van het ziekenhuis verzorgt de groep een muzikale collage waarin elk lied en elke scene de zorg belicht. Zoals het een nar betaamd met een lach en een traan. De groep verzorgt drie optredens van een half uur.

Plaats: Dageraitzaal
Tijden: Van 12.00 – 12.30 uur, van 13.00 – 13.30 uur, van 14.00 – 14.30 uur

IJsco Ali
Op de feestelijke open dag wordt het ziekenhuis aan een breed publiek getoond en speciaal kinderen zijn op 17 maart van harte welkom. Er zijn heel veel leuke dingen te doen. Een grote attractie is IJsco Ali. Hij goochelt met ijs alsof het niets is!

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-