Pedicurepraktijk Voet bij stuk Nunspeet feestelijk geopend

Op zaterdag 24 februari is pedicurepraktijk Voet bij stuk aan de Hullerweg feestelijk geopend. En bij een feestje hoort een cadeautje, dus werd onder het toeziend oog van de belangstellenden bij de opening ook een jaar lang gratis pedicurebehandelingen verloot.

Pedicurepraktijk Voet bij stuk is gevestigd in de Zorg- & Comfortwinkel en wordt sinds vorig jaar gerund door Kirsten van Hattem. Met het starten van deze praktijk voor voetverzorging heeft zij letterlijk voet bij stuk gehouden. Ruim 10 jaar was het haar wens om als pedicure te starten. Inmiddels heeft zij de opleiding tot medisch pedicure afgerond.

Een gespecialiseerd en medisch pedicure kan door middel van zorgvuldige analyse en voetverzorging voetproblemen bij risicopatiënten tot een minimum beperken. De kosten van een behandeling kunnen in aanmerking komen voor vergoeding door de zorgverzekeraar. De medisch pedicure vormt de schakel tussen andere disciplines in de ketenzorg zoals de huisarts, podotherapeut en praktijkondersteuner.

De winnaar van ‘1 jaar lang GRATIS naar de pedicure’ is Angelique Veldkamp en de eerste afspraak staat al gepland. Benieuwd naar de mogelijkheden van een medisch pedicure, dan kunt u kennismaken tijdens de seniorenbeurs in de Veluvine op vrijdag 2 maart van 13 tot 18 uur. Ook Zorg- & Comfortwinkel Nunspeet is met een stand aanwezig op die dag. Meer informatie over de praktijk: www.voetbijstuk.nl.

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-