Politie op zoek naar tips: Dood vermiste Susanna Boon in Opsporing Verzocht

Op 29 maart 2016 werd in het Zandenbos bij Nunspeet het lichaam gevonden van Susanna Boon (51) uit Amsterdam. Zij werd sinds 8 januari vermist, toen ze om 01.00 uur na een ruzie met haar partner uit hun woning aan de Van Lennepstraat vertrok.

Geweld
Toen haar lichaam door een wandelaar in het bos werd gevonden, was niet direct vast te stellen hoe ze is overleden. Op donderdag 31 maart werd sectie verricht op Susanna’s lichaam en kwam vast te staan dat ze door geweld om het leven is gebracht.

Onderzoek
Na de vondst van het lichaam volgde een groot sporenonderzoek, met medewerking van het NFI. Ook werden speurhonden, een politiehelikopter en een drone ingezet. Inmiddels is vastgesteld dat het lichaam van Susanna daar al geruime tijd geleden is achtergelaten.

Getuigen
Het lichaam van Susanna is gevonden in een stukje bos dat je het snelste bereikt via de Eperweg, daar ligt ook een kleine parkeerplaats. Vandaar leidt een pad het bos in. De politie wil graag in contact komen met mogelijke getuigen in de omgeving van de bossen. Dat kunnen inwoners zijn, maar ook wandelaars, hardlopers, of mensen die daar hun hond uitlaten.

Opvallend
Susanna is in de vroege ochtend van donderdag 8 januari verdwenen. De politie wil heel graag weten of in de periode niet lang daarna of recentelijk, afwijkende dingen zijn gezien rond het Zandenbos die wellicht in verband kunnen worden gebracht met het achterlaten van haar lichaam.

Motief
De politie doet een beroep op mensen uit de omgeving van Susanna. Als zij een idee hebben waarom iemand haar iets aan zou willen doen, dan willen zij daar graag met hun over praten. Ook wil de politie graag weten waarom ze juist in die omgeving is achtergelaten.

Vragen van de politie:

  1. Wie is er getuige geweest van het achterlaten van het lichaam van Susanna Boon in het Zandenbos bij Nunspeet?
  2. Wie heeft er na donderdag 8 januari rond het Zandenbos afwijkende dingen gezien, die wellicht een verband kunnen hebben gehad met het achterlaten van haar lichaam?
  3. Wie kan er meer vertellen over het motief van haar dood?
  4. Wie weet waarom ze juist in die omgeving is achtergelaten?

TIPS GEVEN

Amsterdam:
0800 – 6070 (gratis)

Team Nationale Inlichtingen:
079 – 345 89 99

Meld Misdaad Anoniem:
0800 – 7000 (gratis)

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-