Politie heeft vragen over auto’s in onderzoek naar ontvoering Nunspeet

Wie waren gisteren de mannen die gisteren iemand ontvoerden in Nunspeet? Veel mensen vragen zich dat af, en ook voor de politie is dat nog een vraag. Een onderzoeksteam is sinds vrijdag bezig met een groot onderzoek naar de ontvoering, die veel aandacht trok door een filmpje dat op internet verscheen. Daarin was te zien hoe een man door drie andere mannen ontvoerd werd. De politie is dringend op zoek naar de auto van het slachtoffer.

Het slachtoffer is een 53-jarige man uit Doornspijk. Vrijdagochtend rond 10.30 werd de ontvoering gemeld bij de politie. Als snel werd groot opgeschaald om de man terug te vinden. Het slachtoffer meldde zich vrijdagavond weer bij zijn eigen huis in Doornspijk. Hij was op eigen gelegenheid naar huis gekomen.

Het onderzoeksteam is vrijdagavond in gesprek geweest met het slachtoffer. De politie gaat nog steeds uit van een serieuze ontvoering. Over een mogelijk motief en de verklaringen van het slachtoffer geeft de politie geen informatie. 

Politie heeft twee vragen

Wel heeft de politie twee vragen om te delen. In Brabant is vrijdagavond een uitgebrande BMW gevonden, die vermoedelijk door de daders gebruikt is bij de ontvoering. De auto werd rond 23.00 uur brandend aangetroffen op parkeerplaats aan de Hertogstraat in Overlangel. Wie heeft er gisterenavond iets gezien op die plek?

De auto van het slachtoffer is nog spoorloos. Het gaat om een zwarte Mercedes Benz E500 4Matic met het kenteken 5-TVB-05. Het kan zijn dat inmiddels het kenteken is verwisseld. Hebt u deze auto gisteren of vandaag gezien? Of hebt u andere informatie die met deze auto’s of de ontvoering te maken kan hebben? Bel dan de politie met uw informatie. Dat kan via 0900-8844, maar u kunt ook anoniem bellen. Daarvoor kiest u 0800-7000, het nummer van Meld Misdaad Anoniem. cywlqlexaaacruu

Verloop van het onderzoek

Er zijn nog geen aanhoudingen verricht in deze zaak. Het onderzoek gaat dit weekend in volle gang door. Over de details van dit onderzoek en de bevindingen tot nu toe geeft de politie verder geen details, om zo het onderzoek niet te verstoren. Als er belangrijke ontwikkelingen te melden zijn zullen deze via politie.nl verspreid worden.

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-