Woensdag 14 december opening Friethuys Nunspeet, gratis friet!

Op woensdag 14 december opent Wiljan Zweers samen met zijn vrouw Lisa Friethuys Nunspeet. Een uniek nieuw concept in de Nunspeetse snackbar wereld.

De aardappel, welke rechtstreeks van het land komt, wordt in de winkel ter plekke gesneden Ook beschikt Friethuys Nunspeet over zijn eigen geproduceerde merk aardappel en een automatiek systeem waarbij mensen snacks ‘uit de muur kunnen trekken. De standaard snacks, frikandel, kaassoufflé en kroket zullen bij Friethuys Nunspeet altijd 1 euro zijn.

Opening
Op woensdag 14 december zal Friethuys Nunspeet haar deuren openen. Van woensdagmiddag 12:00 uur tot 18:00 uur is er voor iedereen een gratis puntzak friet met mayo laat Wiljan weten aan MelvinBakker.nl.

Facebookactie
Op facebook heeft Friethuys Nunspeet een like actie, bij 1000 like’s maakt men kans om een jaar lang elke week een gratis puntzak friet naar keuze te krijgen. Wiljan en zijn vrouw kijken erg uit naar de opening, de laatste puntjes worden deze en volgende week op de i gezet, waarna de opening zal volgen. Iedereen is die woensdag welkom!

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-