Politiebericht: Achtervolging na winkeldiefstal Nunspeet

Nunspeet / Elspeet – De politie heeft woensdagmiddag 13 juni na een achtervolging een winkeldief aan kunnen houden. Twee andere verdachten zijn nog voortvluchtig.

Zie ook: Klopjacht tussen Nunspeet en Elspeet

Agenten kregen rond 15.30 uur de melding van een diefstal bij een winkel aan de Dorpsstraat in Nunspeet.  De dief zou er in een auto vandoor zijn gegaan. Een agent die in de  omgeving reed zag korte tijd later een verdacht voertuig met daarin drie mannen. Hij gaf de bestuurder een stopteken. In eerste instantie gaf de bestuurder hier gehoor aan maar besloot daarna er alsnog vandoor te gaan. 

Bij het bos aan de Nunspeterweg in Elspeet stopte de auto en renden de mannen het bos in. De agent kon één van de mannen direct aanhouden. Dit bleek een 28-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats te gaan. De politie zette de omgeving van het bos af en zette ondermeer speurhonden en een helikopter in om het gebied te doorzoeken. Helaas werden de verdachten niet meer aangetroffen.

Na onderzoek van de politie bleek dat de personen niet van deze winkeldiefstal afkomstig waren maar van een woninginbraak aan de Oogstweg in Nunspeet. 

De politie doet nader onderzoek. Getuigen die iets gezien hebben wat van belang kan zijn voor het onderzoek, worden verzocht te bellen met de politie op 0900 8844.

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-