Rode Kruis Week ook in Nunspeet van start

Duizenden vrijwilligers gaan deze week, tijdens de Rode Kruis Week, met een collectebus langs de deuren om steun te vragen voor de regionale hulp van het Rode Kruis. Dat gebeurt ook in de gemeente Nunspeet.

De opbrengst van de collecte in de gemeente Nunspeet komt volledig ten goede aan de afd. Nunspeet. Hiervan organiseren wij de lokale hulpverlening, van evenement tot sociaal vervoer voor ouderen. Ook het goed opleiden van onze vrijwilligers en alle inwoners van Nunspeet en omstreken is een belangrijke pijler van onze Rode Kruis afdeling.

Hier om te helpen
Het Rode Kruis staat altijd paraat; 30.000 vrijwilligers staan in Nederland klaar om te helpen. De hulpverleners worden ingezet bij noodsituaties, zoals een grote brand of overstroming, en onze EHBO-vrijwilligers helpen ook op evenementen en festivals. Daarnaast bereidt het Rode Kruis mensen voor op een noodsituatie, zodat zij zichzelf kunnen redden en oog hebben voor anderen in nood.. Vrijwilligers zijn altijd welkom. Voor informatie en mogelijkheden kunt u contact opnemen via info@rodekruisnunspeet.nl

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

0341-770181

-advertentie-
×

Hallo!

Heb je een vraag, of wil je gewoon een gezellig gesprek?  Klik op mijn naam.. :-)

×