4 augustus 2018: Film ‘Wild’ kijken in het Zandenbos van Nunspeet

Film kijken op een wel heel bijzondere locatie: het Zandenbos van Nunspeet. Dat kan op zaterdag 4 augustus. Dan draait daar de film ‘Wild, de bonte families op de Veluwe’. 

Maker Luc Enting filmde ruim twee jaar op de Veluwe, en volgens hem is ‘Wild’ geen documentaire, maar een gedramatiseerde natuurfilm. De Edenaar heeft al meerdere natuurfilms op zijn naam staan, maar dit is zijn eerste over de Veluwe. Hij vindt dat dit gebied zo’n film verdient. Luc Enting komt 4 augustus naar Nunspeet om over zijn belevenissen te vertellen.

De bioscoopfilm ‘Wild’ is zaterdag 4 augustus te zien in het Zandenbos in Nunspeet. Kaarten zijn te bestellen via www.gloei.nu voor 7,50 euro per persoon. De film begint om 21.30 uur, op zaterdag is om 21.00 uur de presentatie van Luc Enting. Er is een pauze van ongeveer 30 minuten.

Verzoek van de organisatie is om zoveel mogelijk op de fiets te komen, wat natuurlijk logisch is in de natuur. Mensen mogen hun eigen stoel of kleedje mee nemen. Er is een beperkt aantal stoelen te huur voor 2,00 euro per stoel. Drankjes en popcorn is te koop voor 1,00 euro. Parkeren en toiletten zijn gratis.

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-