Stoffelijk overschot gevonden aan de Eperweg in Nunspeet

Dinsdag, aan het begin van de avond hebben passanten een stoffelijk overschot gevonden in het bos nabij de Eperweg in Nunspeet.

Omstanders meldde dinsdagavond dat het mogelijk om een vrouwelijk persoon zou gaan, dit werd toen nog niet bevestigd. De politie en de recherche zijn al ruim een dag bezig met onderzoek op de plaats waar het stoffelijk overschot is gevonden.

Rond 22.30 uur dinsdagavond werd het onderzoek gestaakt omdat de nacht zijn intrede deed waarbij mogelijk anders sporen over het hoofd werden gezien, De politie bevestigde dat het om een vrouw zou gaan. De plek waar het lichaam lag werd ’s nachts bewaakt door een aantal agenten.

Woensdagochtend is het onderzoek hervat. Speurhonden maar ook de politieheli en een drone hebben naar sporen gezocht. Forensisch rechercheurs van de politie Oost-Nederland kregen hulp van specialisten van het NFI bij het onderzoek.

Het forensisch onderzoek in het bos is woensdagavond afgebroken, maar is nog niet afgerond. Het lichaam van de vrouw is wel uit het bos gehaald aan het begin van de avond. De plek waar het lichaam lag is nog niet vrijgegeven en wordt ook komende nacht bewaakt. Morgen (donderdag) gaat de politie nog met speurhonden een zoekslag doen, en daarna verwacht de politie het onderzoek in het bos in de loop van de dag af te ronden.

Donderdag zal er dus meer duidelijk worden rondom de identiteit van de vrouw. Een misdrijf wordt niet uitgesloten, maar ,,met alle scenario’s wordt nog rekening gehouden”, aldus de politie tegen de Telegraaf woensdagavond. Het lichaam is ernstig toegetakeld. Een oorzaak kan gezocht worden in de criminele sfeer, maar mogelijk is het wild dat in de bossen leeft hier verantwoordelijk voor is. In en rondom het gebied leven namelijk veel wilde zwijnen.

Update: Gevonden lichaam Nunspeet blijkt vermiste Susanna Boon

7781346a-d6f4-41cc-8a45-d8a458cf4008

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-