Valentijnsverwenochtend voor (ex) borstkankerpatiënten ziekenhuis St Jansdal Harderwijk

Kanker is een ziekte met ingrijpende gevolgen. Om (ex) kankerpatiënten extra te verwennen organiseert de afdeling Harderwijk van De Borstkanker Vereniging Nederland (BVN) samen met ziekenhuis St Jansdal voor de elfde keer een Valentijnsverwenochtend. Dit keer op vrijdag 12 februari. De bijeenkomst vindt plaats in de Dageraitzaal van het ziekenhuis. (Ex) kankerpatiënten zijn van harte welkom. De verwenochtend begint om 9.30 uur en duurt tot circa 13.00 uur.

De (ex) kankerpatiënten kunnen deelnemen aan diverse workshops, zoals een massage, een schoonheidsbehandeling, haarverzorging of hand- en voetverzorging. Ook een tattoo-artiest, huid- en oedeemtherapeuten zijn aanwezig. Tijdens de behandelingen krijgen zij veel tips mee voor thuis. De mensen die de workshops geven, werken belangeloos aan deze ochtend mee. Tussendoor is er ruim de gelegenheid om met elkaar ervaringen te delen.

Nadere informatie is verkrijgbaar via Gerda Kroon, coördinerend oncologie verpleegkundige van ziekenhuis St Jansdal: 0341-463851. De ochtend is in eerste instantie bedoeld voor patiënten die in de afgelopen drie jaar geconfronteerd zijn met de ziekte. Belangstellenden wordt geadviseerd zich tijdig aan te melden in verband met het beperkt aantal plaatsen.

Aanmelden voor de valentijnsverwenochtend is mogelijk via de website: www.stjansdal.nl/voorlichting.

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-