Woezel en Pip komen naar Veluvine Nunspeet

Woezel & Pip komen op woensdag 14 oktober naar Veluvine. De voorstelling wordt deze middag maar liefst twee keer opgevoerd, om 14:00 en 16:00 uur. Na het overweldigende succes van de twee voorgaande voorstellingen ‘In de Tovertuin’ en ‘Alles is fijn!’ zijn Woezel & Pip dit seizoen te zien in hun derde theatervoorstelling ‘Overal vriendjes!’.

In de voorstelling ‘Overal vriendjes!’ maken Woezel, Pip en al hun vriendjes een reis door alle seizoenen en beleven ze allerlei vrolijke, maar ook spannende avonturen in de Tovertuin. Al zingend, spelend en lerend vinden Woezel & Pip meer vriendjes en die schrijven allemaal in hun grote Vriendenboek! Maar waar is dat mooie Vriendenboek eigenlijk?

Met Woezel & Pip op de foto De pret begint al voor de voorstelling! De kinderen kunnen op www.veluvinenunspeet.nl hun vriendjesboekpagina downloaden, invullen en deze aan het begin van de voorstelling in het grote Woezel & Pip Vriendjesboek in de Foyer van het theater doen. Misschien komt hun vriendjesboekpagina wel in de musical!

Na afloop kunnen alle kindjes ook nog met Woezel & Pip op de foto. De musical van Woezel & Pip duurt ongeveer 60 minuten.

Kleurwedstrijd Ook verloot Veluvine 2×2 vrijkaarten onder de winnaars van de Woezel & Pip kleurwedstijd! De kleurplaat is verkrijgbaar bij de receptie van Veluvine of te downloaden op www.veluvinenunspeet.n.l. Hier staan ook de actievoorwaarden.

Kaarten De voorstelling is op woensdag 14 oktober om 14.00 en 16.00 uur, inclusief Meet&Greet Kaarten kosten € 16,50 inclusief limonade en iets lekkers en zijn te bestellen via www.veluvinenunspeet.nl of op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur bij de kassa van Veluvine.

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-