Woezel & Pip waren te gast in Veluvine Nunspeet, één groot feest!

Woensdag 14 oktober jl. hebben maar liefst 350 kinderen en hun ouders genoten van de voorstelling van Woezel & Pip in theater Veluvine. De kinderen keken met open mond naar alles wat er op het toneel gebeurde. Met ieder liedje werd meegezongen en geklapt: het was één groot feest der herkenning.

Voor de gasten van Rabobank Noord Veluwe , die hadden meegedaan aan een speciale winactie, werd het wel een heel bijzondere middag. Zij mochten voor aanvang van de voorstelling op het podium én op de foto met Woezel & Pip en hun vriendjes. De voorstelling vond plaats in de –door de Rabobank gesponsorde – Rabozaal.

Deze bijzondere actie is onderdeel van de sponsorovereenkomst tussen Veluvine Cultuur en Rabobank Noord Veluwe die onlangs met 3 jaar is verlengd. Het contract werd onlangs door directievoorzitter G. Wielink en directeur H. Bosch getekend.

Directievoorzitter Gerrit Wielink: “Door deze sponsoring is het mogelijk om regelmatig acties te organiseren voor klanten van de Rabobank. Doel is om daarmee cultuur laagdrempelig te maken voor jong en oud’’.

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-