Nuborgh College Veluvine Nunspeet haalt 3.345,22 euro op voor de bootvluchteling

De ouders van een leerlinge op Nuborgh College Velvuine gaan in de herfstvakantie met Stichting Bootvluchteling naar het eiland Lesbos. In teams gaan zij vluchtelingen helpen door middel van allerlei hand- en spandiensten.

“We zullen per auto naar de afgemeerde boten gaan en kinderen en zwakkere mensen helpen uit de boot te halen. Ook wordt er een hulppost ingericht met eten en kleding. Er is genoeg werk te doen”, zo vertelt mevrouw De Groot, betrokken bij de Stichting Bootvluchteling.

Op het Nuborgh College Veluvine hebben leerlingen een actie gehouden om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de ouders van de leerlinge. Met een microkrediet van 1 euro zijn diverse acties opgezet om van die éne euro meer euro’s te maken. Te denken valt aan gitaarspelen op het dorp met de pet op de grond, of een heel weekend afwassen, gesponsord worden en nog veel meer.

De leerlingen hebben in totaal een mooi bedrag van € 3.345,22 opgehaald. Woensdagochtend is het bedrag aan de ouders overhandigd. Een aantal leerlingen die op ludieke wijze geld hadden opgehaald waren hierbij aanwezig en kregen voor hun prestatie een certificaat overhandigd.

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-