Wond Expertise Centrum officieel geopend

Het Wond Expertise Centrum (WEC) Harderwijk is op maandag 12 oktober officieel geopend. Dit nieuwe centrum is onderdeel van ziekenhuis St Jansdal. Alle zorgverleners zijn gespecialiseerd in de behandeling van gecompliceerde wonden. Het WEC Harderwijk is één van de landelijke expertisecentra op het gebied van wonden. In het centrum krijgen patiënten uitstekende wondzorg aangeboden volgens de laatste inzichten. Alle zorgverleners zetten zich in voor een snelle en juiste diagnose en behandeling van wonden.

Gecompliceerde wonden vragen om een deskundige aanpak, waarbij meerdere specialismen betrokken zijn. Het WEC-team bestaat uit dermatologen, vaatchirurgen en wondconsulenten. Allemaal zijn zij deskundig en hebben zij ervaring op het gebied van wonden en wondbehandeling. Het WEC-team kan altijd een beroep doen op andere specialisten zoals een plastisch chirurg, een revalidatiearts of een diëtist, maar ook op een gipsverbandmeester of een orthopedisch instrumentmaker.

Door samenwerking met de huisartsen wordt gebruik gemaakt van elkaars capaciteiten. Het doel is dat patiënten voor een intake en behandelplan naar het St Jansdal komen en vervolgens thuis de gewenste behandeling kunnen krijgen. Voor meer informatie: www.stjansdal.nl/wec

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-