Zangavond voor Pakistaanse christenen Hervormde Dorpskerk Nunspeet

Nunspeet – Op zaterdag 3 oktober wordt in de Hervormde Dorpskerk in Nunspeet voor het zesde jaar op rij een regiozangavond georganiseerd ten bate van vervolgde christenen. De aanvang is 19.30 uur. Het ‘Young Ladies Choir Rejoice’ o.l.v. Wilbert Magré verleent een bijdrage evenals het ‘Katwijks Mannenkwartet’ o.l.v. Hugo van der Meij. De begeleiding van koor en samenzang ligt in handen van beide dirigenten, Wilbert Magré en Hugo van der Meij.

Al zes achtereenvolgende jaren organiseert de Jongerenwerkgroep Christenvervolging een concert met als thema ‘Vervolgd, maar niet vergeten’ in de Hervormde Dorpskerk op de eerste zaterdagavond in oktober. Dit jaar staat de zangavond in het teken van de nijpende situatie waarin christenen in Pakistan zich bevinden. Sylvester Bhatti (gevlucht christen uit Pakistan) en Harm Jan Polinder (voorzitter Jongerenwerkgroep Christenvervolging) zullen een appèlwoord spreken. De opening en sluiting zullen verzorgd worden door Ds. C. van Sliedregt. Omdat we dankzij tientallen lokale sponsors alle kosten hebben gedekt kan de volledige collecte opbrengst ten goede komen aan het goede doel.

‘Young Ladies Choir Rejoice’ dat tijdens het concert optreed bestaat uit 70 leden en heeft een breed repertoire met klassieke werken, geestelijke liederen en psalmen. Het ‘Katwijks Mannenkwartet’ bestaat uit twee tenoren, een bariton en een bas. Jong en oud van harte welkom tijdens deze bijzondere editie van de zangavond ‘vervolgd maar niet vergeten’. Meer info: www.jwchristenvervolging.nl.

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-