Zaterdag 5 november: Officiële opening Messenshop.nl Harderwijk

Zaterdag 5 november vindt van 10:00 uur tot 17:00 uur de officiële opening van Messenshop.nl in Harderwijk plaats. Messenshop.nl zit sinds kort gevestigd aan de Bruggestraat 18 en dat wordt op een smakelijke manier gevierd. Van 13:00 uur tot 17:00 uur krijgt iedere bezoeker de kans om onder begeleiding van een professionele kok eten te snijden met een aantal keukenmessen die de winkel aanbiedt. Ook staat er een hapje en drankje voor iedere bezoeker klaar.

In de winkel worden allerlei soorten producten gepresenteerd, van keukenmessen en zakmessen tot snijplanken en schilmesjes. Arno Nieuwenhuis, de oprichter van Messenshop.nl, begon 6 jaar geleden met een online webwinkel. Toch was het een bewuste keuze om naast de webwinkel, een fysieke winkel te starten: “Ik vind het belangrijk dat onze klanten ook langs kunnen komen, zodat zij persoonlijke advies van ons kunnen krijgen. Daarnaast kunnen zij voelen hoe een mes in de hand ligt en hoe zwaar deze is”.

Bij Messenshop.nl worden producten gepresenteerd van verschillende bekende merken zoals Victorinox, bekend van de rode Zwitserse zakmessen, Leatherman, Wusthof en Diamant Sabatier. Als speciale openingsactie heeft de winkel op zaterdag 5 november een aantal messcherpe aanbiedingen.

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-