84 jarige Nunspeetse in woning Harderwijkerweg overvallen, twee verdachten aangehouden

Een 84-jarige inwoonster van Nunspeet kwam dinsdagavond 15 december in haar woning oog in oog te staan met twee inbrekers. De vrouw werd bestolen van een sieraad. De politie heeft inmiddels twee verdachten aangehouden.

Dinsdagavond hoorde de 84-jarige vrouw geluiden bij haar woning aan de Harderwijkerweg in Nunspeet. Toen zij poolshoogte ging nemen, stond ze in de hal van haar woning oog in oog met twee onbekenden die haar woning waren binnengekomen. De vrouw werd bestolen van een sieraad dat zij om had, waarna het duo vertrok. De vrouw hield lichte verwondingen over aan de diefstal.

Een getuige die alles op straat had gezien, verklaarde dat hij drie jongemannen naar de betreffende woning had zien rennen. Twee van hen gingen de woning binnen, de derde verdachte bleef buiten de woning. De getuige schakelde direct de politie in bij het zien van dit alles. Toen de twee jongemannen de woning uitkwamen, gingen zij er op fietsen vandoor richting de Berenbosweg in Nunspeet.

Direct werd een aangifte en een getuigenverklaring opgenomen. Ook werd een Burgernetactie opgezet. Dit leverde één reactie op. In de vroege ochtend van woensdag 16 december kon de politie op het station van Harderwijk twee verdachten aanhouden die aan het signalement voldeden. De politie sluit niet uit dat meerdere aanhoudingen zullen volgen.

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-