Man pleegt schennis tegenover twee 10-jarige kinderen in Nunspeet

Zaterdagmiddag 28 mei heeft een nog onbekende man schennis gepleegd tegenover twee 10-jarige kinderen. De politie zoekt getuigen die de man wellicht ook gezien hebben.

Het voorval vond zaterdagmiddag plaats in het bos aan de Sportlaan in Nunspeet, in de omgeving van de crossbaan. De man sprak twee jongens aan en vroeg de weg naar en bepaalde plek in het bos. De jongens liepen mee met de man, die een praatje aanknoopte met de jongens, hen een snoepje gaf en op enig moment ook zijn geslachtsdeel aan hen liet zien. De man heeft de kinderen niet aangeraakt, maar de ouders hebben toen zij het verhaal hoorden wel meteen de politie gebeld, die ook direct ter plaatse naar de man heeft uitgekeken. Ook is er een Burgernetactie uitgegaan over de man. Hij is die middag niet meer aangetroffen.

Tips?

Het plegen van openbare schennis is een strafbaar feit en de politie wil graag weten of iemand weet wie de man is en of er mensen zijn die hem ook gezien denken te hebben. Als dat zo is, neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Signalement

Het ging om een blanke man van naar schatting tussen de 30 en 40 jaar oud. Hij heeft kalend of heel kort geschoren grijzig haar, een stoppelbaardje rond zijn mond, blauwe ogen en de man sprak goed en accentloos Nederlands. Hij droeg zaterdag een blauw shirt met korte mouwen en witte letters op de voorzijde, een beige lange broek met grote zakken, een zwarte rugtas op de rug en donkerblauwe Nike schoenen met lichtgroen Nike logo. De man had een gewone herenfiets met dunne banden en een bagagedrager bij zich. Het frame was grijs/wit met blauwe letters en had ook een blauwe stang onder het zadel.

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-